Gizlilik Şartları

Gizliliğiniz bizim için önemlidir. Bu gizlilik bildiriminde TerraMedusa tarafından GDPR/KVKK kapsamında işlenen kişisel veriler, TerraMedusa’nın bu verileri işleme şekli ve amacı açıklanmaktadır.

TerraMedusa, sizinle Web sitemiz üzerinden gerçekleştirdiğimiz etkileşimler aracılığıyla sizden veri toplar. Bu verilerin bazılarını doğrudan verirsiniz. Bazılarını ise etkileşimleriniz hakkında veri toplayarak elde ederiz. Topladığımız veriler, TerraMedusa ile kurduğunuz etkileşimlerin bağlamına ve gizlilik ayarlarınız dahil olmak üzere yaptığınız seçimlere ve kullandığınız ürün ve özelliklere bağlıdır. Hizmetlerimizin çoğunun size sunabilmesi için bazı kişisel ve kurumsal veriler gereklidir. Bunlar Web sitemizdeki iletişim formları aracılığı ile tarafımıza iletilir. Size bir ürün veya özellik sunmak üzere gerekli olan verileri sağlamamayı tercih ederseniz bu iletişim formlarını doldurmazsınız ve hizmet alamazsınız. Bu iletişim formlarında iletilen bilgiler bir zaman limiti olmaksızın tarafımızca saklanır. Teklif yollama, müşteri iletişimi, yeni ürün veya hizmetler hakkında bilgilendirme, Siber İstihbarat Bülteni gönderimi gibi işlemler dışında hukuki bir zorunluluk olmadıkça üçüncü taraflarla paylaşılmaz.

Kişisel verilerinizi, izninizi alarak veya talep ettiğiniz ya da izin verdiğiniz herhangi bir işlemi tamamlamak veya hizmeti sağlamak için paylaşırız. Yasa gerektirdiğinde veya yasal sürece yanıt vermek üzere müşterilerimizin iletişim bilgilerini TerraMedusa’nın ve müşterilerinin haklarını ve mülkiyetini korumak için yasal mercilerle paylaşabiliriz. Ayrıca verilerinizin TerraMedusa tarafından toplaması ve kullanmasıyla ilgili seçimler yapabilirsiniz. TerraMedusa’nın elde ettiği kişisel verilerinizi denetleyebilir ve TerraMedusa’ya başvurarak veri koruma haklarınızı uygulayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sınırlı, kişisel verilerinize erişme veya bunları denetleme yeteneğiniz gerektiği gibi ya da yürürlükteki yasaların izin verdiği ölçüde sınırlı olacaktır.

Tanımlama bilgileri, tanımlama bilgisini yerleştiren etki alanındaki bir web sunucusu tarafından geri çağrılabilecek verileri saklamak amacıyla cihazınıza yerleştirilen küçük metin dosyalarıdır. Tercihlerinizi ve ayarlarınızı saklamak ve öğrenmek için çerezleri ve benzer teknolojileri kullanırız. Ayrıca, çerezlerin sağlanmasına yardımcı olmak ve kullanım ve performans verilerinin toplanması için “web işaretleri” kullanırız. Web sitelerimiz, üçüncü taraf hizmet sağlayıcılardan gelen web işaretlerini, tanımlama bilgilerini veya benzer teknolojileri içerebilir.

Tanımlama bilgileri, Web işaretleri ve benzer teknolojiler tarafından toplanan verileri denetlemek için kullanabileceğiniz pek çok aracınız bulunmaktadır. Örneğin, ziyaret ettiğiniz Web sitelerinin tanımlama bilgileri kullanımını sınırlandırmak ve çerezleri temizleyerek veya engelleyerek onayınızı geri çekmek için Internet tarayıcınızdaki denetimleri kullanabilirsiniz. TerraMedusa, kişisel verilerinizin güvenliğini korumayı taahhüt eder. Kişisel verilerinizi yetkisiz erişime, kullanıma ve açıklanmaya karşı korumaya yardımcı olmak için çok çeşitli güvenlik teknolojileri ve yordamları kullanırız. Örneğin, sağladığınız kişisel verileri, sınırlı erişime sahip olan ve kontrollü tesislerdeki bilgisayar sistemlerine kaydederiz. Bu verileri şifreleme yöntemleriyle koruruz. TerraMedusa, geçerli güvenlik ihlali bildirim yasaları dahil olmak üzere geçerli veri koruma yasalarına uyar.

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) içerebilir. Diğer Web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır. Bu Web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu Web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

TerraMedusa tarafından toplanan kişisel bilgiler bölgenizde, İsviçre’de, Türkiye’de, Estonya’da, ABD’de ve TerraMedusa’nın ya da bağlı kuruluşlarının, alt kuruluşlarının veya hizmet sağlayıcılarının tesis çalıştırdığı başka herhangi bir ülkede depolanabilir ve işlenebilir. Bu gizlilik bildirimi kapsamında topladığımız verilerin bu bildirimin hükümlere ve verinin yer aldığı ilgili yasaların gerekliliklerine göre işlenmesini sağlamak üzere gerekli önlemleri alırız.

Daha fazla bilgi, talepleriniz için;

TerraMedusa Bilişim Güvenliği Çözümleri Ltd. Şti.
İkitelli OSB Mah. Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kat:1 No:126 Başakşehir İstanbul
+90 212 671 84 44
https://terramedusa.com
bilgi@terramedusa.com

TerraMedusa OÜ
Pille 7/5-13 10135 Talinn Estonia
https://terramedusa.de
info@terramedusa.de